Met de tool die u hier vindt kunt u de verschillende aanbieders voor cyberverzekeringen vergelijken. Als u een cyberverzekering afsluit moet u op verschillende factoren letten. Allereerst moet u bedenken hoeveel omzet uw bedrijf maakt en welk bedrag daarvan afhankelijk is van het internet en computer. Ook moet u natuurlijk wel bedenken, heeft u een restaurant, maar 30% van de bestelling gaan via het internet. In dat geval is 30% afhankelijk van het internet. Wordt de bank namelijk aangevallen door cybercriminelen dan zult u 30% of minder schade hebben.

Cyberrisicoverzekering
Via cyberrisicoverzekering kunt u een cyberverzekering afsluiten om u te verzekeren tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verlies van data, gegevens diefstal en cyber-aanvallen. Op deze website staat duidelijk beschreven voor wie de verzekering geschikt is, en in welke situaties het absoluut verstandig is om een cyberverzekering af te sluiten. Er is te zien tegen welke schadevormen u verzekerd bent en wanneer de verzekering van dienst kan zijn.

De cyberpolis dekt de aansprakelijkheid van door derden geleden schade, de eigen kosten van het bedrijf en gevolgschade en levert tevens responseteamservice op.  Eén polis tegen een messcherpe premie. De verzekering via cyberrisicoverzekering dekt schade met betrekking tot systeeminbraken, privacy, digitale aansprakelijkheid, hacking, afpersing, en omzet verlies door cyberaanvallen.

Op cyberrisicoverzekering kunt u de premie van uw Data Risk verzekering berekenen, en vervolgens snel en simpel een cyberrisicoverzekering aanvragen. Ook kunt u een offerte aanvragen.